Հաշվի ջնջում
Այս էջը բացատրում է, թե ինչպես ջնջել Level Up հաշիվը՝ բջջային հավելվածում կամ կայքում, և ինչ է ջնջվում։
Ուժի մեջ է՝ 2026-09-24
Ինչպես ջնջել հաշիվը
Հաշիվը կարող եք ջնջել ինքներդ։ Բջջային հավելվածում (iOS և Android) բացեք կարգավորումները և ընտրեք «Ջնջել հաշիվը»՝ կարմիր տողը «Դուրս գալ»-ի տակ։ Կայքում մուտք գործեք և բացեք կարգավորումների էջը։
Կայքում՝ Բացել կարգավորումները
Ինչ է ջնջվում և երբ
Ջնջումը վերջնական է և կատարվում է անմիջապես․ հաշիվը և դրա հետ կապված ուսումնական տվյալները՝ առաջընթացը, արդյունքները, սխալները և հարցազրույցի պատասխանները, ջնջվում են և հնարավոր չէ վերականգնել։ Տեխնիկական գրառումները և պահուստային պատճենները պահվում են միայն Գաղտնիության քաղաքականությունում նշված ժամկետներով՝ մինչև 30 օր և մինչև 30 օր։
Ինչ տվյալներ ենք պահում՝ Գաղտնիության քաղաքականություն
Եթե չեք կարողանում մուտք գործել
Գրեք մեզ ձեր հաշվի էլ. հասցեից և նշեք այդ հասցեն նամակում, և մենք կջնջենք հաշիվը։ Երբեք մի՛ ուղարկեք գաղտնաբառը։
Էլ. փոստ՝ support@level-up.am